CHP Alanya Gençlik Kolları’nda devir teslim

İlçe Gençlik Kolları Başkanlığı görevini Ali Utku Gülen’e devreden Birkan Ceylan, “Bayrağı aldığımız ilk günden itibaren bayrağı yere düşürmemek, bir adım ileriye taşıyabilmek adına var gücümüzle çalışmaya devam ettik” dedi.

CHP Alanya Gençlik Kolları’nda devir teslim

CHP Gençlik Politikalarından Sorumlu İlçe Başkan Yardımcısı olarak görevlendirilen Birkan Ceylan, İlçe Gençlik Kolları Başkanlığı görevini Ali Utku Gülen’e devretti. Parti binasındaki devri teslim törenine CHP İlçe Başkanı Bülent Kandemir, CHP eski İlçe Başkanı Coşkun Karadağ, CHP Antalya İl Gençlik Kolları Başkanı Özkan Yılmaz, İlçe Gençlik Kolları Yönetim Kurulu üyeleri ve partililer katıldı. Devir teslim töreninde önce konuşan Kandemir, gençlere olan güvenini paylaştı. Kandemir, “Bizim için zafer hem yerelde hem genelde iktidar olmak. Bu iktidara ulaşıncaya kadar durmadan, yılmadan çalışmaya devam etmek. Arkamdan öyle bir gençlik geliyor ki bizim arzu ettiğimiz zafere ulaşmamızda bizim için itici güç olacak” dedi. detail-photo-fancybox-1

“ONLARIN HEM YOLDAŞI HEM KARDEŞİYİM”
Ana kademede CHP çatısı altında siyaset yapmaya devam ettiğini ifade eden Ceylan da, “Bizler bayrağı aldığımız ilk günden itibaren bayrağı yere düşürmemek, bir adım ileriye taşıyabilmek adına var gücümüzle çalışmaya devam ettik. Bundan sonraki süreçte de devam edeceğiz. Eğilip bükülmedik. Her ne olursa olsun, önce partimizin çıkarları, vatandaşımızın menfaatleri için siyaset yapmaya devam ettik. Bundan sonraki süreçte de yeni gelecek arkadaşlarımın bu doğrultuda siyaset yapacağına inancım tam.4 yıldır beraber görev yaptığım ilçe sekreteri Ali Utku Gülen’e bu görevi devrediyor olmaktan mutluluk duyuyorum. Bu görevi de layıkıyla yapacağına kuşkum yok. Gülen birkaç gün sonra yeni yönetim kurulu ataması gerçekleştirecek. Yönetimde yer alacak arkadaşlara başarılar diliyorum. Onların hem yoldaşı hem kardeşi hem abisiyim” diye konuştu.     
“ÇOK DEĞERLİ İŞLER YAPTIK”
Bayrağı Ceylan’dan alan Ali Utku Gülen de, “Ceylan ile harika bir dönem geçirdik. Onun önderliğinde benim önce başkan yardımcılığı daha sonra ilçe sekreterliği olarak görev yaptığım yönetimde çok değerli işler yaptık. Harika bir genel seçim süreci geçirdiğimizi düşünüyorum. Ana kademe, kadın ve gençlik kollarımızla Alanya’da başarılı bir sonuç elde ettik. Önümüzdeki yerel seçimlerde Alanya’da .tekrar birinci parti olma hedefiyle parti, bayrağını Ceylan’dan teslim alıyorum. En yakın zamanda yönetimi oluşturacağız” ifadelerini kullandı.  
“YANINDA DURMAKTAN ONUR DUYDUM”
Yılmaz da, “Alanya benim için çok farklı bir yer. Bugün il başkanı isem Ceylan sayesinde. Biz aslında çocukluk arkadaşlarımızla siyaset yaptık aslında. Partimiz bize çok güzel dostluklar kazandırdı. Bugün baktığımızda 11 yılı devirdik. Ceylan gençlik kolları başkanlığı yaptığında da yanında durmaktan onur duydum. Bugün İl Başkanı olarak baktığımda Ceylan’ın ana kademede olduğunda görevi teslim ederken burada olmak istedim. Bundan sonraki siyasi çalışmalarımız da aynı dostluk ve arkadaşlık bağı içinde birbirimizi yıpratmadan devam edecek” dedi.

“EN BÜYÜK KATKIYI GENÇLERDEN GÖRDÜK”
Karadağ, “Türkiye’yi gençlere emanet edeceğiz. Devrimci fikirlerin bu partiye hakim olmasındaki asıl unsur gençler. Alanya’da birinci parti olmamızdaki en büyük katkıyı biz genç arkadaşlarımızdan gördük. Gece gündüz, yağmur çamur demediler. Bu parti için çalıştılar” diye konuştu. Konuşmaların ardından Yılmaz ve Gülen tarafından Ceylan’a katkıları için plaket takdim edildi.

YORUM EKLE
YORUMLAR
1
1 - 4 ay Önce

1

SIRADAKİ HABER