Görevden ayrılan Türkdoğan, Devlet Bahçeli ile Sivas’ta buluştu

MHP Alanya eski İlçe Başkanı Türkdoğan, görevden ayrılmasının ardından Genel Başkan Bahçeli ile Sivas mitinginde görüştü. Türkdoğan, her zaman ve her şartta Bahçeli’nin emrinde olduğunu söyledi.

Görevden ayrılan Türkdoğan, Devlet Bahçeli ile Sivas’ta buluştu

Milliyetçi Hareket Partisi (MHPGenel Başkanı Devlet Bahçeli2023 genel seçimleri mitinglerinin ilkini Cumhuriyet’in temellerinin atıldığı şehir olan Sivas’ta gerçekleştirdi. Sivas Kongresi’nin 103. yıldönümü olan 4 Eylül tarihinde gerçekleştirilen mitinge yüksek oranda katılım oldu.  MHP Genel Merkezi ile yapmış olduğu istişarelerin ardından 17 Ağustos 2022 günü yayımladığı bir basın bildirisi ile görevini bırakan MHP Alanya eski İlçe Başkanı Mustafa Türkdoğan da Bahçeli’nin Sivas’ta düzenlediği mitinge katıldı. Mitinge katılan partililerle birlikte Bahçeli’yi dinleyen Türkdoğan, “Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli Bey ‘2023’e Doğru: Aday Belli, Karar Net’ Sivas Mitingi’nde vatandaşlarımıza hitap ettiler. Biz de bu tarihi günde coşkulu kalabalıkla birlikte bilge liderimizi dinleme onurunu yaşadık.” dedi.


Türkdoğan, mitingin ardından Bahçeli ile de bir araya gelerek bir görüşme gerçekleştirdi. Görüşmenin ardından sosyal medyada bir paylaşımda bulunan Türkdoğan, şu ifadeleri kullandı:  “Şanımız, şerefimiz, büyüğümüz, babamız, üzerimizde çok büyük emekleri olan Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli Beyefendi’nin ellerinden öperek emir ve talimatlarını aldık. Bilge liderimize, bir ömür peşinde, her daim ve her şartta emrinde olduğumuzu bir kez daha arz etme onurunu Sivas Mitingimiz sonrası da yaşadık. Cenab-ı Allah liderimizin ömrünü uzun etsin, Türk dünyasının ve bizim başımızdan eksik etmesin inşallah.” 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER