Özçelik: Halk değil Belediye uğraşacak

CHP Alanya Belediye Başkan Adayı Osman Tarık Özçelik, Tanışma Toplantılarına Orhan ve Karamanlar Mahallelerinde devam etti. Sağanak yağmurda gerçekleştirilen geniş katılımlı toplantılarda konuşan vatandaşlar Özçelik'i adeta şikâyet yağmuruna tuttu. Halkı dinleyen Özçelik, “Belediye halka hizmet için çalışacak. Bizzat şahit oluyoruz ki, halkımız hizmet almak için Belediye’den daha fazla çaba harcıyor. Vatandaşlarımız Alanya’ya küstürülmüş. Biz, şehir ile vatandaşı barıştıracağız” dedi.

Özçelik: Halk değil Belediye uğraşacak

Vatandaşlarla kucaklaşmayı sürdüren CHP Belediye Başkan Adayı Osman Tarık Özçelik, Tanışma Toplantıları’na Avsallar’ın ardından Orhan ve Karamanlar Mahallelerinde devam etti. Ziyarete gittiği her yerde vatandaşların büyük ilgi ve desteğini gören Özçelik, halktan gelen tüm soruları yanıtlayıp, kendisini anlatmayı sürdürdü. Temaslarında Özçelik'e CHP İlçe Başkanı Bülent Kandemir, İlçe Kadın Kolları ve Gençlik Kolları Üyeleri’nin yanı sıra partililer de eşlik etti. Etkinliğin ilk durağı Orhan Mahallesi oldu. Özçelik’i burada Mahalle Muhtarı Mehmet Ersoy ve vatandaşlar coşkuyla karşıladı.


ORHAN MAHALLESİNE KÖY KONAĞI MÜJDESİ
Sağanak yağmurda mahallenin girişinde bulunan, üzeri sundurmayla kapalı, alanda gerçekleşen toplantıda Muhtar Ersoy, Özçelik’e “Hoş geldiniz Başkanım” diye hitap etti. Muhtar Ersoy’un, “Başkanım dedim çünkü şimdiden dilimiz alışsın. 1 Nisan’da Başkanım diyerek sesleneceğiz” sözleri büyük alkış aldı. Taleplerini sıralayan Ersoy, yol, asfalt, ulaşım, su ve salon ihtiyaçlarının öncelikli olduğunu söyledi. Mahalleye, işlevsel bir mekân olarak tasarladıkları Köy Konağı’nı kazandıracaklarının müjdesini veren Özçelik, “Tüm ihtiyaçlarınızı yerine getireceğiz. 75 tonluk depo yetmiyor. Kapasiteyi büyüteceğiz. Belediyenin tüm imkânları halkımız için kullanılacak. Belediye halkımıza hizmet için çalışacak. Vatandaşlarımız Alanya’ya küstürülmüş. Biz, şehir ile vatandaşı barıştıracağız” diye konuştu.
DOĞRULUK VE DÜRÜSTLÜK OLMAZSA OLMAZIMIZ
CHP Adayı Özçelik ve beraberindeki heyetin ikinci durağı Karamanlar Mahallesi oldu. Vatandaşların taleplerini dinleyerek ajandasına notlar alan Özçelik, “Memleketimizin başına ne geliyorsa, “senden” ve “benden” anlayışıyla geliyor. Dargınlık, kırgınlık yaratmaya gerek yok. Birlikten kuvvet doğar. Heyecanı elinden alınmış Alanya’ya can olacağız." dedi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER