Türkdoğan'dan davet

Alanya'da teşkilat mensupları, sivil toplum örgütleri ve kanaat önderlerinin yer alacağı toplantı düzenleyeceklerini açıklayan MHP’li Mustafa Türkdoğan, “Turizm, tarım ve ticaretle uğraşan bütün paydaşları bu toplantımıza davet ediyorum” dedi.

Türkdoğan'dan davet

Alanya'da teşkilat mensupları, sivil toplum örgütleri ve kanaat önderlerinin yer alacağı toplantı düzenleyeceklerini açıklayan MHP’li Mustafa Türkdoğan, “Turizm, tarım ve ticaretle uğraşan bütün paydaşları bu toplantımıza davet ediyorum” dedi. MHP İlçe Başkanı Mustafa Türkdoğan, 29 Mayıs tarihinde Alanya’da ‘Adım Adım 2023 İlçe İlçe Anlatma ve Aydınlatma Toplantısı’nın düzenleneceğini açıkladı. Parti binasında gündeme dair açıklama yapan Türkdoğan, “MHP Genel Başkanımız Devlet Bahçeli'nin talimatları ile bütün teşkilatlarımızı kapsayacak şekilde bu zamana kadar etap etap gerçekleştirilen ‘Adım Adım 2023 İlçe İlçe Anlatma ve Aydınlatma Toplantısı’nı ‘Alanya’da da düzenleyeceğiz.  Alanya'da teşkilat mensupları, sivil toplum örgütleri, Alanya’nın kanaat önderlerinin de davet edileceği hem yerel hem de genel anlamda tarımdan turizme, Alanya'nın bütün sorunları kapsayıcı bir toplantı gerçekleştireceğiz. Alanya'da turizm, tarım, ticaretle uğraşan bütün paydaşları bu toplantımıza davet etmek istiyorum” dedi. 
“MHP'NİN ZAFERİ İLE SONUÇLANACAK”
MHP'nin mülteciler konusundaki görüşlerinin, tavrının belli olduğunu ifade eden Türkdoğan, bu konuyu siyasi rant haline getirenleri kınadı. Türkdoğan, “Türkiye güçlü bir devlet. 2023 lider ülke Türkiye hedefine emin adımlarla yürüyor. İnşallah yürüyüşün neticesinde 2023'te yine genel başkanımızın ifade ettikleri gibi Cumhur İttifakı'nın ve MHP'nin zaferi ile sonuçlanacak bir seçim süreci yaşanacaktır. Yine Cumhur İttifakı ruhuyla Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan genel başkanımızın bizlere verdiği talimat doğrultusunda MHP'nin de yapacağı çalışmalarla yeniden bir dönem daha sandıkları patlatarak cumhurbaşkanı olarak seçilecek” diye konuştu. 
“ESNAF BULUŞMALARIMIZ DEVAM EDECEK”
Geçtiğimiz 2 yılda tüm dünyayı etkileyen Covid-19 salgınının hafiflediğini ve tedbirlerin azaldığını söyleyen Türkdoğan, Alanya’nın güzel bir turizm sezonu geçireceğine inandığını söyledi. Türkdoğan, “Turizm esnafını ziyaret etmeye, talep ve beklentilerini, önerilerini almaya başladık. Bundan sonra da esnaf buluşmalarımız devam edecek” ifadelerini kullandı.
“ALANYA BELEDİYESİ’NE TEŞEKKÜR EDİYORUM”
10-16 Mayıs tarihleri arasındaki ‘Engelliler Haftası’na da değinen Türkdoğan, “Engelliler Haftası bir farkındalık haftası, kutlamıyorum. Engelli vatandaşlarımızın yaşadığı zorlukların farkındayız. Alanya engelsiz kent projeleriyle Türkiye'ye ve dünyaya örnek olacak bir şehir. Bu vesileyle Alanya Belediyesi’ne engellilere verdiği destekten dolayı rehabilitasyon merkezleri ile şehirde yaptığı düzenlemelerle ortaya koyduğu hizmetlerinden dolayı teşekkür ediyorum” dedi. 
“HERKES BU SABRIN MÜKAFATINI ALACAK”
Alanya Kapalı Otopark, Pazar Alanı, Sinema ve Dijital Kütüphane Projesi konusundaki soruyu da cevaplayan Türkdoğan, “Alanya’nın en büyük sorunlarından birisi otopark. Kapalı otopark, kapalı pazarı ve rekreasyon alanıyla dijital kütüphanesi ve kültür merkezi şeklinde düzenlenmiş salonlarıyla önemli ve ciddi bir hizmet verecek. Altında dükkanlarla bir alışveriş yapılabilecek nokta oluşturacak ve bu cuma pazarını da cazibe ve merkezi haline getirecek. Alanya’da sert geçen bir kışla karşılaştık. Sürekli yağan yağışlar ve bunun yanında bölgedeki hafriyat çalışmaları sırasında yer altı su kaynaklarının ciddi anlamda olduğunu müşahade ettik. 
Hafriyat çalışmalarına hem yağışların çok olması hem altından çıkan su kaynağı bir nebze geciktirdi ama bunlar aşıldı. Taban betonu atıldı yakında inşallah çok kısa bir zaman içerisinde grobetonu atılıyor. 1-2 aylık zaman dilimi içerisinde kapalı otopark ve cuma pazarının yeniden bu bölgede faaliyet göstereceği bir hal alacak. Ardından sezon sonundaki üstündeki yapı tamamlanmaya başlayacak. Esnafımız bu konudan muzdarip olduğunda dert yanacağı, geldiği ilk kapı MHP’nin kapısı. Dertleri, sorunları biliyoruz. Buradaki süreçleri Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel’e ve belediyede ilgililere aktardık. En kısa süreçte inşallah tamamlanacak. Burası tamamlandığında 
bu bölgede esnaf bir süre sıkıntı çekmiş olacak ama burası bir cazibe merkezi haline gelecek. Herkes bu sabrın mükafatını alacak” diye konuştu. 
“ALANYA’MIZ EN KISA SÜREÇTE İL OLACAKTIR”
Genel seçimlerden önce Alanya’nın il olma durumunun olup olmadığı sorulan Türkdoğan, “Dün Genel Başkanımız Devlet Bahçeli 100 il ve 100 milyonluk nüfusuyla büyük, güçlü Türkiye hedefini bir kez daha ifade etti. Bizler de inanıyoruz ki eğer Türkiye’de bir yer ilçe il yapılacaksa ilk sıralarda Alanya’mızın olduğunu biliyoruz. Sayın genel başkanımız 2017’de Alanya’mıza gerçekleştirdiği ziyarette ‘İl olmak Alanya’mızın hakkıdır. Alanya il olmayı çoktan hak etmiştir’ demişti. Dolayısıyla o günden bu yana her geçen gün büyüyen bir Alanya’yı gözlemliyoruz. İnşallah temenni ve ümit ediyoruz ki Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Bahçeli ve Cumhur İttifakı’nın önderliğinde Alanya’mız en kısa süreçte il olacaktır. Biz bu anlamda umutlu olduğumuzu ifade etmek isteriz” ifadelerini kullandı. 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER