Konyaspor Alanyaspor maçı bugün

Corendon Alanyaspor, Süper Lig'in 15. haftasında bugün Konyaspor ile deplasmanda karşı karşıya gelecek. Bahattin Şimşek'in yöneteceği kritik mücadele saat 16.00'de başlayacak

Konyaspor Alanyaspor maçı bugün

SPOR Toto Süper Lig'de sezona istediği gibi bir başlangıç yapamayarak ligin üst sıralarından uzak kalan Corendon Alanyaspor, Dünya Kupası arasının ardından sezonun ikinci yarısını Konyaspor deplasmanında açıyor. Ligin ilk 14 haftalık bölümünü 17 puanla 14. sırada tamamlayan turuncu yeşilli ekip, bugün zirve yarışında olan ekiplerden Konyaspor ile deplasmanda kozlarını paylaşacak. Konya BŞB Stadyumu'nda saat 17.00'de başlayacak kritik maçın son hazırlığını bugün tesislerinde yapacak olan Corendon Alanyaspor, ardından Konya'ya giderek kampa girecek.

KAPTAN EFECAN YOK

Corendon Alanyaspor'da zorlu mücadele öncesi 2 eksik oyuncu bulunuyor. Sarı kart cezalısı kaptan Efecan Karaca ile sakatlık yaşayan Furkan Bayır, Konya deplasmanında forma giyemeyecekler. Alanyaspor'da Umut Güneş, Leroy Fer, Fatih Aksoy ve Idrissa Doumbia'nın ise 3'er sarı kartları bulunuyor. Bu 4 oyuncu Konyaspor maçında kart görmeleri halinde, 16. hafta maçında 28 Aralık Çarşamba günü oynanacak olan Kayserispor maçında takımlarını yalnız bırakacaklar.

KONYA İLE 23. RANDEVU

Corendon Alanyaspor, Spor Toto Süper Lig'de Konyaspor ile daha önce 12 kez karşılaştı. Turuncu yeşilli ekip bu maçlarda 6 galibiyet ve 4 mağlubiyet alırken, 1 maçta ise eşitlik bozulmadı. Alanyaspor bu maçlarda rakip filelere 22 gol bırakırken, kalesinde ise 19 gol gördü. Konya'da oynanan 6 maçta ise Alanyaspor 3 galibiyet alırken, ev sahibi ekip 2 maçtan 3 puanla ayrıldı. Bir maç ise beraberlikle sonuçlandı.

Güncelleme Tarihi: 25 Aralık 2022, 14:43
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER