TFF Plaj Futbol Ligi Süper Finalleri Alanya'da başladı

Türkiye Futbolu Federasyonu (TFF) tarafından Alanya Belediyesi ev sahipliğinde düzenlenen Plaj Futbolu Ligi Süper Finalleri başladı.

TFF Plaj Futbol Ligi Süper Finalleri Alanya'da başladı

Galip Dere Plajı’nda düzenlenen 14 etapta birincilik elde eden 14 takımın yer aldığı finaller, ilk gün maçlarıyla start aldı. Finallerin ilk gününde gerçekleşen maçlarda Sakarya temsilcisi Namazgah Karakaş Nalbur Spor, Samsun ekibi Tospatlıoğlu Ballıca Spor'u 4-3, Giresun ekibi Yeniyolspor da Hatay'dan Arsuz Belediyespor'u 6-4 mağlup etti. 3 gün sürecek grup maçlarının ardından 29 Ekim'de çeyrek final, 30 Ekim'de yarı final ve 31 Ekim'de de final karşılaşması gerçekleştirilecek.

"OYUNCU HAVUZUMUZU GENİŞLETMEK İSTİYORUZ"

Plaj Milli Takım Futbolu Teknik Sorumlusu Ozan Yılmaz, gazetecilere yaptığı açıklamada, Türkiye genelinde oynanan 14 etabın birincilerinin 3 gün sürecek grup maçlarında finallere çıkma mücadelesi vereceğini söyledi. Yılmaz, “Çeyrek, yarı final ve final maçlarının ardından şampiyon takım Türkiye'yi plaj futbolu şampiyonalar liginde temsil edecek. Milli takımız geçen yıl B ligine düşmüştü. Bu yıl A ligine çıktık. Son gittiğimiz turnuvada da çeyrek finale çıktık. Bizim de çıkışımız sürüyor. Bu finallerde hem oyuncu hem de genç oyuncu havuzumuzu genişletmek istiyoruz." Dedi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER