Alanya Belediyesi Rüya İpekten ve Saadet Çelik Kreş Ve Çocuk Akademisi’nde 23 Nisan coşkusu

Alanya Belediyesi Rüya İpekten ve Saadet Çelik Kreş ve Çocuk Akademisi’nde 23 Nisan coşkusu yaşandı. Çeşitli şovlarla 23 Nisan’ı kutlayan çocuklar kırmızı beyaz kıyafetleri ve Türk Bayrakları eşliğinde dans edip şarkı söyleyerek küçük yaşta bayram sevincini yaşadılar.

Alanya Belediyesi Rüya İpekten ve Saadet Çelik Kreş Ve Çocuk Akademisi’nde 23 Nisan coşkusu

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı tüm yurtta olduğu gibi Alanya’da da kutlandı. Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel’in vizyon projelerinden olan Alanya Belediyesi Rüya Pekten ve Saadet Çelik Kreş ve Çocuk Akademisi’nde 23 Nisan coşkusu yaşandı. Kreş öğrencileri ve öğretmenlerinin yanı sıra etkinliğe Alanya Belediyesi Engelsiz Yaşam Merkezi’nin eğitimcileri ve engelli çocuklar katıldı.

RENKLİ ETKİNLİKLER VE OYUNLAR

Güzel görüntülere sahne olan 23 Nisan kutlamalarında minik öğrencilerin yaptığı çalışmalar kreş girişinde sergilendi. Öğrenciler kreş bahçesine çıkarak öğretmenleri ile birlikte hazırladıkları gösterileri sergilediler. Müzik ve danslarla yapılan gösteriler büyük alkış topladı. Daha sonra öğrenciler tek sıra halinde baskı yaparak Atatürk portresi oluşturdular. Öğrenciler kendileri için özel olarak gelen palyaçolar ile dans edip, oyunlar oynadılar. 23 Nisan coşkusunu doyasıya yaşayan minikler kendileri için hazırlanan özel bölümde fotoğraflar çektirerek bu anı ölümsüzleştirdiler.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER