Alanya’ya gelen Slovenyalılardan Yılmaz’a ziyaret

Erasmusdays kapsamında Okurcalar Berat Hayriye Cömertoğlu Ortaokulu'na 1 haftalık çalışma ziyaretine gelen Slovenyalı öğretmen ve öğrenciler İlçe Milli Eğitim Müdürü Yusuf Yılmaz'ı ziyaret etti.

Alanya’ya gelen Slovenyalılardan Yılmaz’a ziyaret

Ziyaret sırasında eğitim toplantısı yapılarak gelecekte yapılabilecek yeni iş birlikleri konuşuldu. Alanya İlçe Milli Eğitim Müdürü Yusuf Yılmaz, Erasmusdays günlerinde yapılan etkinlikler için Okurcalar'a Berat Hayriye Cömertoğlu Ortaokulu idareci ve öğretmenlerine teşekkür etti. Yılmaz, Avrupa Birliği (AB) projelerinde önemli olanın kaliteli projeler üreterek sürdürülebilir iş birlikleri oluşturmak olduğunu, bunu da Okurcalar Berat Hayriye Cömertoğlu Ortaokulu'nun çok başarılı ortaya koyduğunu söyledi. Sıcak karşılama ve samimi toplantı ortamından çok memnun olan Sloven okulu temsilcileri ve kafile başkanı David Ivacic de Yılmaz 'a ilgisinden dolayı teşekkür etti. 

“OKULUMUZ ARTIK AVRUPA’DA BİLİNİYOR”
Slovenya'dan Okurcalar' a gelen Erasmus+ katılımcıları bir hafta boyunca Okurcalar Berat Hayriye Cömertoğlu Ortaokulu'nda Erasmusdays etkinliklerine katılacak ve dijital eğitim, sınıf dışı öğrenme konularında bilgi alışverişinde bulunacak. Okurcalar Berat Hayriye Cömertoğlu Ortaokulu Müdürü Kadir Uzun da Slovenyalı katılımcılar ile birlikte okullarına Avrupa'dan gelen katılımcı sayısının 45'e yükseldiğini ve okulunun artık Avrupa'da bilinen ve uluslararası kimlik sahibi bir kuruma dönüştüğünü, bununla gurur duyduğunu ifade etti. 
6 KİŞİ AVRUPA YOLCUSU
Okulun Erasmus+ proje koordinatörü Serkan Ersoy destekleri için Yılmaz ve Uzun 'a teşekkür etti. Ersoy ortaokulun bundan sonraki ilk Erasmus+ hareketliliğinin de mart ayında 4 öğrenci ve 2 öğretmen ile Slovakya'ya yapılacağını, yolculuk için hazırlıkların şimdiden başladığını söyledi. 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER