ALTSO Başkan Adayı Eray Erdem: Elimizi taşın altına koyacağız

ALTSO Başkan Adayı Eray Erdem şehir merkezindeki esnafı ziyaret etti. Esnaftan teveccüh gören Erdem, “Alanya ticaretini ortak paydada birleştirmek ve katkı sağlamak için ne gerekiyorsa yapacağız. Elimizi taşın altına koyacağız” dedi.

ALTSO Başkan Adayı Eray Erdem: Elimizi taşın altına koyacağız

Alanya Ticaret ve Sanayi Odası (ALTSO) Başkan Adayı Eray Erdem, 5 Kasım’daki oda seçimi öncesi çalışmalarını sürdürüyor. Oy hakkı olsun olmasın ticaretin her noktasındaki iş insanlarına temas etmeyi hedefleyen ve bu doğrultuda gerek batı gerek doğu mahallelerinde sıkmadık el bırakmayan Erdem, son olarak Alanya şehir merkezindeki esnaf ile bir araya geldi. Ekip arkadaşları ile Atatürk Caddesi'ne gelen ALTSO Başkan Adayı Eray Erdem, iş insanlarını dükkanlarında ziyaret ederek hayırlı işler dileklerinde bulundu. Ziyaret sırasında bazı iş insanları Erdem'i "Başkan" diyerek bağrına bastı. 
"TURİSTİ MERKEZE GETİRME KONUSUNDA ARKANIZDAYIZ" 
Ziyaret sırasında bazı iş insanları Erdem'in turizmdeki eksiklerin tespitini yaptığı açıklamalarını hatırlatarak, "Turistin, şehir merkezine gelebilmesi konusundaki tespitlerinizi ve önerilerinizi yerinde bulduk. Bu konuda her daim iş insanları olarak arkanızda olacağız. Alanya'nın can damarı turizm ve Alanya ticaretinin başına da turizmci ancak ticaretin temelini bilen, Ankara ile yakın temasta olacak başkan lazım" dedi.
"BU GÜVEN BİZİ MOTİVE EDİYOR" 
İş insanlarının tavrı karşısında morali daha da yükselen Erdem, "Sizlerin desteği benim için büyük bir motivasyon kaynağı. Sizlerin güveni benim için güç kaynağı. Alanya ticaretini ortak paydada birleştirmek ve ticaretin bütününe katkı sağlamak için ne gerekiyorsa yapacağız. Elimizi taşın altına koymaktan imtina etmeyeceğiz" diye konuştu. 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER