Ekibi, ALTSO Başkan Adayı Eray Erdem’i niçin seçtiklerini açıkladı

ALTSO Başkan Adayı Eray Erdem'in ekip arkadaşları "Neden Eray Erdem?" sorusuna verdikleri yanıtlar ile dikkat çekti. Ekip arkadaşları Erdem’in kişisel özelliklerine ve Alanya’ya katkılarına dikkat çekerek ALTSO başkanlığı için en uygun isim olduğunu söylediler.

Ekibi, ALTSO Başkan Adayı Eray Erdem’i niçin seçtiklerini açıkladı

Alanya Ticaret ve Sanayi Odası (ALTSO) Başkan Adayı Eray Erdem'in ekip arkadaşları Mustafa Kemal Kahya, Ali Köroğlu, Rukiye Okşar, Rıdvan Yılmaz, Feyzullah Uludağ, Hüseyin Görgülü ve Necati Yıldırım, "Neden Eray Erdem?" sorusuna çektikleri video ile yanıt verdiler. Ekip arkadaşları neden Erdem’i seçtiklerine dair şu cevapları verdi:
“ALANYA TİCARETİNİ EN İYİ SEVİYEYE GETİRECEK”
Necati Yıldırım: “Neden Eray Erdem? Tabii ki Alanya’nın gelişimine açık iş adamı Eray Erdem. Alanya’yı hem uluslararası arenada hem Türkiye genelinde en iyi temsil edebilecek, Alanya ticaretini en iyi seviyelere getirebilecek bunun için çalışmalar yapabilecek kişidir. En azından yurtdışına gittiği zaman Alanya'yı temsil noktasında bildiği yabancı dillerle iyi temsil edecek rehber kullanmadan en iyi şekilde kendini anlatabilecek kişi olduğu için Eray Erdem.” 
“ALANYA TİCARETİNE YAPTIĞI HİZMETLER ORTADA”
Hüseyin Görgülü: “Neden Eray Erdem sorusu benim için çok zor bir soru değil. 80’li yılların sonunda başlayan bir dostluğumuz, muhabbetimiz, kardeşliğimiz var. Bu süreçte araya askerlik girdi fakat askerlikten sonra sanki bir gün önce görüşmüş gibi kaldığımız yerden muhabbetimize devam etmesini bildik. Bunların dışında Erdem'in bu koltuğa oturup en iyi şekilde yönetebileceğini biliyorum. Hani arkadaşlıklar, dostluklar bunlar bir noktada önemli fakat Erdem’in liyakati da var. Alanya ticaretine yaptığı hizmetler de ortada. En iyi yönetimi ben Eray Erdem'in yapabileceğine inanıyorum.  Bu koltuğu doldurup daha iyi hizmetler yapabileceği için Eray Erdem.”
 “ERDEM ORTAK AKLA ÇOK ÖNEM VERİYOR”
Feyzullah Uludağ: “Eray Erdem ortak akla çok önem veriyor. Hedef ve amaçları doğrultusunda çok zeki bir lider. Bu konuda ALTSO için uzmanlık alanına sahip. Bu yüzden ben Erdem diyorum."
“EKİP VE DONANIM ERDEM’DE”
Rıdvan Yılmaz: “Ben Alanya’yı güzel bir uçağa benzetiyorum. Uçağı güvenli ve doğru kullanabilmemiz için iyi bir pilota ve mürettebata ihtiyacımız var. Bu ekip ve donanım da Erdem’de mevcut. 5 Kasım'da uçağımız kalkıyor. Yolcularımız kemerlerini bağlasın ve uçağı kaldırmamızı beklesinler.” 
“KALKINMADA ÇOK ÖNEMLİ ROLLER ALACAK”
Rukiye Okşar: “Çünkü Erdem inovasyona, değişime açık. Gelişim alanında her şekilde imkanlarını zorlayan bir yapıya sahip. Ayrıca Alanya bir turizm kenti. Bu noktada ticaret ve sanayi kalkınmasında çok önemli roller alacağına inandığımız güçlü bir lider.” 
“ERDEM’İN TİCARETİ DÜZGÜN”
Ali Köroğlu: “Bir turizm şehri olan Alanya’da ALTSO için 3  yabancı dil bilen, turizmin değişik sektörlerinde ticaret yapmış, ticareti düzgün, karakterli, nezaketli, saygılı ve yardımsever kişiliği ile gönüllere taht kurmuş Eray Erdem tercih sebebim oldu.” 
“ERDEM BU İŞİ YAPACAK EN İDEAL KİŞİ”
Mustafa Kemal Kahya: “ALTSO sadece sivil toplum örgütü veya sadece sıradan kuruluş değil, kamu kurumu niteliğindedir. Dolayısıyla biz de kamu kurumlarında liyakatin esas alınması gereken bir dönemdeyiz. Bu düşünceyle Erdem'in bu işi en layık şekilde en iyi şekilde, sadece rakip adaylar arasında mukayese ederek konuşmuyorum, Alanya’nın bir bütününü değerlendirerek Alanya’nın içerisinde bu işi layıkıyla yapabilecek en ideal en kişi olduğuna inanıyorum. Bunun birçok sebebi var.  Erdem’in iş dünyasındaki saygınlığı, ticareti, tecrübeleri, sosyal konulara duyarlı olması ve hizmetleri. Bunların tamamını düşündüğümüz zaman çok başarılı şekilde başkanlığı götüreceğini inandık.”

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER