İl Tarım Komisyonu Başkanı Tuncer’den Alanya çıkarması

CHP Antalya İl Tarım Komisyonu Başkanı Vahap Tuncer, Alanya'ya gelerek üreticiler ve halcilerle bir dizi görüşmelerde bulundu.

İl Tarım Komisyonu Başkanı Tuncer’den Alanya çıkarması

Alanya'ya bir ziyaret gerçekleştiren CHP Antalya İl Tarım Komisyonu Başkanı Vahap Tuncer, partisinin ilçe teşkilatına giderek İlçe Başkanı Coşkun Karadağ ve yöneticilerle bir araya geldi. Ardından CHP ekibi ile birlikte Alanya Ziraat Odası’nın ziyaret eden Tuncer, oda başkanı Tahir Gökkaya, yöneticiler ve üyelerle görüştü. Ardından Alanya Toptancı Hali’ne giden partililer Hal Müdürü Gazi Öten'e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.
“GENEL MERKEZE İLETİLECEK”
Görüşmeler sırasında konuşan Tuncer, “Daha önce Döşemealtı’nda Nar Çalıştayı, Elmalı’da Meyvecilik Çalıştayı'nı gerçekleştirdik. 17 Ekim 2022 tarihinde de Manavgat’ta Zeytin Çalıştayı yapacağzı. Tarımla ilgilenen oda temsilcileri, üreticiler, halciler ve çiftçileri bu çalıştaya davet ediyoruz. Tarımın içinde olan kişilerin sorun, görüş ve önerileri önemli. Çalıştayda edinilen bilgi ve öneriler toplanarak genel merkeze iletilecek ve ülkenin tarım politikalarının oluşmasında bu çalıştay raporları dikkate alınacak” dedi.  
“TARIM YAPAN ÜLKELER AYAKTA KALACAK”
Tarımsal üretimin bir ülke açısından önemine de dikkat çeken Tuncer, gelecekte ancak tarımsal üretim yapan ülkelerin ayakta kalabileceğini söyledi. Tuncer,” Belirli bir coğrafyada yetişen zeytin çok değerli bir besin kaynağı. Zeytin ağacının uzun yıllar yaşayan, yangınlardan en az etkilenen ağaç türlerinden. Zeytinin sadece ülkemize yetecek kadar değil tüm dünyaya dağıtacak kapasitede yetiştirilmesine dönük planlamaların yapılması gerektiğini belirtti.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER