Mehmet Emine Öncü’de kermes coşkusu

Cikcilli Mehmet Emine Öncü İlkokulu’nda kermes düzenlendi. Satışa sunulan yiyecekler kısa zamanda tükenirken kermeste katılım yoğundu.

Mehmet Emine Öncü’de kermes coşkusu

Alanya’da Cikcilli Mehmet Emine Öncü İlkokulu’nda okul ihtiyaçlarının karşılanması amacıyla kermes düzenlendi. Cikcilli Mehmet Emine Öncü İlkokulu Okul Aile Birliği Başkanı Fatma Sucu organizasyonunda okul aile birliğinin düzenlemiş olduğu kermeste velilerin hazırlamış olduğu yiyecekler satışa sunuldu. Kermese katılım oldukça yoğundu. Düzenlenen kermese, CHP Antalya Milletvekili Cavit Arı, Alanya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mesut Güner, İlçe Milli Eğitim Müdürü Yusuf Yılmaz, Alanya Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Doç. Dr. Oğuz Karahan, siyasi parti temsilcileri, oda başkanları, veliler ve vatandaşlar katıldı. Alanya Gençlik Merkezi görevlileri de öğrencileri eğlendirmek için katkı sağladı. 

‘EMEĞİ GEÇEN HERKESE TEŞEKKÜR EDERİM’

Okul aile birliğine teşekkür eden Okul Müdürü Bekir Budak düzenlenen kermes ile ilgili açıklamalarında, “Bu kermes öğrencilerimiz hem bir etkinliğe katılma hemde okula olan aidiyet duygularını geliştirme açısından çok etkili oldu. Emeklerinden dolayı öğretmenlerimize ve velilerimize teşekkür ederiz” dedi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER