Ürkmezer, "Turizme kaliteli hizmet etmelisiniz"

Alanya’da eğlence sektörü temsilcileri ile bir araya gelen Kaymakam Ürkmezer, “Size düşen görev kanunen riayet edilmesi gereken mekanların açılış kapanış saatleri, müzik yayın saati ve desibel kurallarına uyarak kaliteli bir şekilde Alanya turizmine hizmet etmek” dedi.

Ürkmezer, "Turizme kaliteli hizmet etmelisiniz"

Alanya Kaymakamı Fatih Ürkmezer Alanya’daki eğlence sektörü temsilcileriyle bir araya gelerek toplantı yaptı. Alanya Kaymakamlığı’nda gerçekleştirilen toplantıya Kaymakam Ürkmezer başkanlığında Alanya Belediye Başkan Yardımcısı Ali Yenialp, İlçe Jandarma Komutanı Yarbay Engin Burak Mindivanlı, İlçe Emniyet Müdürü Murat Kenan Patat, Zabıta Müdürü Naci Uzunsakal, Ak Parti İlçe Başkanı Mustafa Toklu, ALTSO Başkanı Eray Erdem ve eğlence sektörü temsilcileri katıldı. Toplantıda Ürkmezer ile sektör temsilcileri arasında eğlence mekanlarının açılış kapanış saatleri, müzik yayın yasakları ile uyulması gereken kurallar hakkında istişare edildi. Sektör temsilcilerine Antalya Valiliği İl Umumi Hıfzıssıhha Kurulu tarafından alınan eğlence sektöründeki müzik yasağı, eğlence mekanları açılış kapanış saatleri kararları hakkında bilgiler veren Ürkmezer, “Pandemi sebebiyle eğlence mekanlarımızın müzik yayın ve açılış, kapanış saatleri ile ilgili sektör temsilcilerimizin taleplerini gerekli bakanlıklara iletmiştik. Yapılan istişareler sonucunda eğlence sektörünün sekteye uğramaması ve mağduriyet oluşmaması adına devletimiz gerekli adımları atarak eğlence sektöründeki müzik yayınları ve eğlence mekanlarının açılış, kapanış saatleriyle ilgili düzenlemeler yaptı. Bu kararların eğlence sektörü ve Alanya turizmi adına hayırlı olmasını diliyorum. Burada siz değerli sektör temsilcilerine düşen görev ise kanunen riayet edilmesi gereken mekanların açılış kapanış saatleri, müzik yayın saati kuralları ve desibel kurallarına uyarak kaliteli bir şekilde Alanya turizmine hizmet etmek olacaktır. Hepinize teşekkür ediyor güzel bir eğlence sezonu geçirmenizi diliyorum” dedi. 
Toplantı Ürkmezer’in eğlence sektörü temsilcilerinin sektör ile ilgili görüş ve önerilerini dinleyip bilgi alışverişinde bulunmalarıyla sona erdi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER