Aday Adayı Özçelik, Kılıçdaroğlu’na Antalya’da birincilik sözü verdi

Kılıçdaroğlu ve İmamoğlu ile Gaziantep’teki Millet Buluşması Programı’nda buluşan CHP Antalya Milletvekili Aday Adayı Murat Özçelik, Antalya’da özellikle Alanya ve Gazipaşa’da CHP’yi birinci yapacaklarının sözünü verdi.

Aday Adayı Özçelik, Kılıçdaroğlu’na Antalya’da birincilik sözü verdi

Cumhurbaşkanı adayıCHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, 6 Şubat'ta Kahramanmaraş merkezli depremlerin yıkıma yol açtığı Gaziantep'teki Millet Buluşması Programı’nda konuştu. Kılıçdaroğlu, "Nurdağı'ndan depremzede kardeşlerime söz veriyorum, bu binaların tamamı yapılacak, 5 kuruş para alınmayacak. 15 Mayıs'tan sonra yıkılan kimin eviyse ahırıysa yapılacak ve para alınmayacak” dedi. 
Kılıçdaroğlu’nun Millet Buluşması Programı’na CHP Antalya Milletvekili Aday Adayı Murat Özçelik de katıldı. Özçelik, Gaziantep’te Kılıçdaroğlu ve İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ile istişarelerde bulundu.  “13. Cumhurbaşkanımız Kemal Kılıçdaroğlu ile sohbet etme imkanı bulduk” diyen Özçelik, “Antalya’da özellikle Alanya ve Gazipaşa’da oylarımızda çok ciddi artış olacağını ve partimizi açık ara birinci yapacağımızın sözünü verdik. Bölgedeki STK temsilcilerin ve muhtarlarımızın selamını ilettik. Cumhurbaşkanımızın ve İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Ekrem İmamoğlu’nun Alanya ve Gazipaşa’ya selamları var. Başaracağız, başaracağız, başaracağız” diye konuştu.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER