Alper Arıkan kongrenin ardından konuştu

Kongre sürecinin ardından birlik mesajı veren İYİ Parti İlçe Başkanı Alper Arıkan, “Ülkemizi ucube sistemden ve yozlaşmış yönetim anlayışından sıyrılamayan mevcut iktidardan kurtarma yolunda yüksek gayret ve enerji sarf edeceğiz” dedi.

Alper Arıkan kongrenin ardından konuştu

İYİ Parti İlçe Başkanı Alper Arıkan geride bırakılan kongre sürecinin ardından çalışmalara kaldığı yerden çok acil şekilde devam edeceklerini söyledi. 27 Kasım’daki 2. İlçe Kongresi’nin ardından ilk kez yönetimi ve partililerle ilçe teşkilatında bir araya gelen Arıkan açıklamalarda bulundu. Arıkan, ilk olarak kendisini tekrar ilçe başkanlığı görevine seçen ve kongre sürecinde çalışan partililere teşekkür etti.

Arıkan, “Mazbatamızı almış ve yeni dönemimize resmen başlamış bulunuyoruz. Aralıksız sürdürdüğümüz kutlu mücadelemize katkı sağlayan saha çalışmalarımıza kongremizin ardından çok acil şekilde kaldığımız yerden devam edeceğiz. Bir gün bile kaybedecek vaktimiz yok. Bir gün bile dinlenme lüksümüz yok. Bu mücadeleyi siyasi bir çalışmadan ziyade milli ve vatani bir görev olarak addediyoruz. Bu bilinçle yeni yönetim kurulu arkadaşlarımla Alanya’daki birinciliğimizi koruyacak, önce genelde daha sonra yerelde İYİ’lerin iktidarı için gayretlerimize devam edeceğiz. Kongremizde rakibimiz ve sonrasında dava arkadaşımız Hilmi Er ve ekibine de sürece katkı sağladıkları için ayrıca teşekkür ederim. Örnek olarak gösterilen Alanya kongresinin kardeşlik ortamı ve hukuku bundan sonra da aynı hassasiyetle ile devam edecek. Hepimiz taşın altına gövdemizi koyacağız. Kongremizde ne kimse kaybetti ne de kazandı. Tek kazanan dostluk, kardeşlik ve arkadaşlık oldu. Herkes gördü ki birbirine rakip olan 2 taraf da uyum içinde gerçekleşen kongre sürecinin ardından dostane bir şekilde birlik mesajı verdi. Partimiz algıların aksine birlik ve beraberlik noktasında kenetlendi ve bu süreçte güçlenerek çıktı. Bundan sonraki süreçte de uyum içerisinde çalışmalarımız devam edecek. Hiçbir üyemizin gönlü kırılmayacak, birliğimizin devamı noktasında gerekli hassasiyet şahsım ve yönetici arkadaşlarımız tarafından gayretle gösterilecek. Kongremizde verdiğimiz sözü unutmadan gecemizi gündüzümüze katarak çalışacak ve ülkemizi ucube sistemden ve yozlaşmış yönetim anlayışından sıyrılamayan mevcut iktidardan kurtarma yolunda yüksek gayret ve enerji sarf edecek ve Alanya’da birinci parti olacağız” dedi. 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER