CHP'nin Mahmutlar’daki bahar şenliğine yoğun katılım

Soğuk geçen kışın ardından baharın gelişi ve pandemi döneminin bitmesinin ardından düzenlenen bahar şenliklerinin birisi de Mahmutlar’da gerçekleştirildi.

CHP'nin Mahmutlar’daki bahar şenliğine yoğun katılım

CHP Mahmutlar Mahalle Temsilciliği havaların ısınmasıyla birlikte kaynaşma amaçlı bir bahar şenliği düzenledi. Mahmutlar Mesire Alanı’nda yapılan şenliğe tüm halkı ücretsiz olarak davet eden CHP ekibi yiyecek ikramı yaparak yerel müzisyenlerin katıldığı bir eğlence ve müzik ziyafeti de verdi. CHP İlçe Başkanı Coşkun Karadağ, yöneticileri, mahalle temsilcileri ve partililerinin yanı sıra İyi Parti yöneticileri, ALTSO Başkanı Mehmet Şahin, ALTSO Başkan Adayı Eray Erdem, Gündoğmuş İlçe Başkanı Mehmet Türker Eren, Gazipaşa İlçe Başkanı Yavuz Demir, Serik eski İlçe Başkanı İbrahim Demir ve meclis üyeleri de etkinliğe katıldılar. Etkinlikte konuşan Başkan Karadağ; zor bir süreçten geçen ülkemizde dostluk, birlik ve beraberlik adına böyle güzel etkinliklere ihtiyaç olduğunu söyledi.

Gazipaşa Karalar Bahar Şenliği

Mahmutlar Bahar Şenliği’nin ardından Gazipaşa Karalar Bahar Şenliği’ne katılan CHP İlçe Başkanı Coşkun Karadağ ve yönetim kurulu üyeleri burada CHP İlçe Başkanı Yavuz Demir ve CHP önceki dönem İlçe Başkanı Ömer Güven’le ve Gazipaşa halkıyla bir araya geldiler.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER