Toslak'ta halk sordu, Özçelik yanıtladı

CHP Alanya Belediye Başkan Adayı Osman Tarık Özçelik, Tanışma Toplantılarına Toslak Mahallesi’nden devam etti. ‘Alanya’nın umudu Özçelik’ sloganı ile salona sığmayan geniş katılımlı bir kalabalık tarafından karşılanan Özçelik, “Alanya’da değişim vakti geldi. Seçimi kazanarak, ‘yaptım oldu’ zihniyetini değiştireceğiz” dedi.

Toslak'ta halk sordu, Özçelik yanıtladı

Günün büyük bölümünü gezi ve ziyaret programları ile geçiren Başkan Adayı Özçelik, Toslak Mahallesi’nde büyük bir coşkuyla karşılandı. Toslak Düğün Salonu’nda saat 20.00'de başlayan toplantıya, CHP Parti Meclisi Üyesi Şengül Yeşildal ve CHP Alanya İlçe Başkanı Bülent Kandemir, Toslak Mahalle Muhtarı Sabit Uysal, partililer ve çok sayıda vatandaş katıldı. Halk buluşması salonun girişinde dua ile başladı. Açılış konuşmasını yapan İlçe Başkanı Kandemir, gösterdikleri yoğun ilgi ve alakadan dolayı vatandaşlara teşekkür ederek, “Alanya’yı zenginleştirecek, çalmayacak, çaldırmayacak, dürüst ve on numara bir adayla yola çıktık” dedi. Parti Meclisi Üyesi Yeşildal ise, tertemiz, pırıl pırıl bir adayla seçim yarışına girdiklerini belirtti ve şunları söyledi, “Verdiğiniz katkıdan dolayı şükran duyuyoruz. Bu seçimde de bizimle birlikte olduğunuzu biliyoruz. Toslak, hak ettiğini Özçelik Başkanımızla alacak.”    


TOSLAK’TAN ÖZÇELİK’E TAM NOT
Konuşma sırası Başkan Adayı Özçelik’e geldiği sırada tıklım tıklım dolu salonda büyük bir alkış tufanı koptu. Kendisine gösterilen yoğun ilgi karşısında duygulanan Özçelik, “Dersime çalışarak  geldim. Eksiklikleri, sıkıntıları biliyorum. Toslak’ın sorunlarını çözecek projeleri hazırladık. Burası, bölgenin en güzel yerlerinden biri ancak alması gereken hizmetleri alamamış. Seçildiğimizde, Toslak’a köprü gibi köprü yapacağız. Dere ıslahı çalışmalarıyla mahalleye piknik alanları kazandıracağız. 30 dönümlük alanı yeniden düzenleyeceğiz. Halı saha ve voleybol sahası olacak. Burayı modern standartlara uygun olarak tasarlayıp, çok amaçlı bir salon haline getireceğiz.” dedi. Salonun duvarına iki tablo halinde asılan projenin detayları hakkında bilgi veren Özçelik, merkezi hükümetle  işbirliği yaparak otoyol projesinden doğan mağduriyetlerin giderilmesi için de çalışacaklarını kaydetti. Konuşması sık sık coşkulu alkışlarla kesilen Özçelik, “Ticaret hayatına 1975’te başladık. Çok şükür, alnımızın teriyle kazandık ve boğazımızdan 1 kuruş haram lokma geçmedi. Alanya’da düzelteceğimiz çok şey var. Göreve geldiğimizde 1 yıl gözümüze uyku girmeyecek” dedi. “Dersimize çalışmış mıyız? Kaç puan aldık?” diye soran Özçelik’e vatandaşlar tam not verdi.
TOSLAK 20 SENE GERİYE GİTTİ
Hizmet alamadıklarından dert yanan vatandaşlar, “Belediye iş makineleri birkaç gün görünüp, sonra kayboluyor. Düzgün yolumuz yok. Hizmet alamıyoruz. Hizmetin devamı olmalı. 5 yıldır hiçbir vaat yerine getirilmedi." dedi. 
'HİÇBİR KİMSEYİ MAHRUM BIRAKMAYIZ'
Talepleri dinleyen Başkan Adayı Özçelik, Elikesik, Toslak ve Kızılca yoluna sıcak asfaltı dökeceklerini belirterek, hâlihazırdaki programlarında bu konunun yer aldığını anlattı. Bir vatandaşın, “Hacıkerimler yolunu da yapacak mısınız?” sorusu üzerine Özçelik, “Bu asfalt yol bizim dönemde yapılacak. Koskoca Alanya Belediyesi’ne yakışmamış ama bizim dönemde yakışacak. Biz bir aileyiz. Ailede hiç kimse mahrum bırakılmaz. Muhtarlarımız bizimle hizmet kavgasına girişsin, bize hesap sorsun istiyoruz. Alanya’yı, şeffaf belediyecilik anlayışıyla tanıştıracağız ve bu tanışıklıktan şehrimiz çok memnun kalacak” diye konuştu.
'TARIM FESTİVALİ İSTİYORUZ'
Coşkulu kalabalığın sorularına samimiyetle yanıt veren Özçelik’e, ziyaretinden dolayı teşekkür eden Payallar sakini Ali Çıtak, “Bize verdiğiniz sözleri tutacağınıza ve projelerinizi hayata geçireceğinize yürekten inanıyoruz. Sizi Alanya’ya başkan yapıp, bayrağı Alanya Kalesi’ne dikeceğiz. Finike, Kumluca ve Demre ilçelerinde tarım festivalleri yapılıyor. Biz de festival yapmak istiyoruz" dedi. Özçelik, bu konuda çalışma yaptıklarını kaydetti.
'ARAYINCA BULACAKMIYIZ?' 
Bir vatandaş ise,
“Telefonla arayınca bakacak ya da belediyeye sizi ziyarete gelmek istediğimizde kabul edecek misiniz?” diye sordu. Özçelik, “Kapımız her zaman herkese 24 saat açık. Ayırma kayırma olmadan her vatandaşımıza kapımız sonuna kadar açık kalacak." dedi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER