Ahmed Hassan Alanyaspor'da

Süper Lig’de mücadele eden Corendon Alanyaspor, Yunanistan liginden Olympiakos’ta forma giyen 29 yaşındaki Mısırlı forvet oyuncusu Ahmed Hassan ile 1 yıllığına anlaştı.

Ahmed Hassan Alanyaspor'da

Corendon Alanyaspor Kulüp Başkanı Hasan Çavuşoğlu, Cengiz Aydoğan Spor Tesisleri'nde yapılan imza töreninde, transferin son gününde hareketli saatler geçirdiklerini söyledi. Takımın santrafor bölgesinde eksiklikleri olduğunu anlatan Çavuşoğlu, “Olympiakos’tan Ahmed Hassan’ı 1 yıllığına kiraladık. Zaten tanıdığımız, bildiğimiz bir futbolcuydu. Geçen sene de Türkiye’de oynamıştı zaten. İnşallah takımımıza da çok faydalı olacağına inanıyoruz. Hep kulübümüze hem de Ahmed’e hayırlı olsun” dedi. 

“ÇOK HEYACANLIYIM”
Mısırlı forvet oyuncusu Ahmed Hassan, Alanya'da olmaktan dolayı çok mutlu olduğunu söyledi. Hassan, “Çok heyecanlıyım, bir o kadar da motiveyim açıkçası. Burada takım için elimden gelenin en iyisini yapıp takımın başarıya ulaşmasına katkı sağlamak istiyorum” diye konuştu.  Konuşmaların ardından Hassan kendisini 1 yıllığına Alanyasporlu yapan sözleşmeyi imzaladı. 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER