Mahmutlarspor, BAL yolunda destan yazıyor

İlçemizi Antalya Süper Amatör Lig'de (SAL) temsil eden ve grubunu şampiyon olarak tamamlayan Mia İnvest Mahmutlarspor bugün kendi sahasında oynadığı Antalya Kunduspor maçını da kazanarak yükselme grubunda büyük avantaj yakaladı.

Mahmutlarspor, BAL yolunda destan yazıyor

Mahmutlarspor Kulübü Başkanı ve aynı zamanda Alanya Belediye Meclis Üyesi Yılmaz Bağışlar, "Bütün Alanya ve Mahmutlarlı hemşehrimizin bu yürekli çocukları desteklemeye devam etmesini bekliyoruz. Biz büyük bir aileyiz ve birlikte başaracağız" diyerek Çarşamba günü deplasmanda oynayacakları Döşemealtı Belediyespor maçı için herkesin takıma destek vermesini istedi.


 


BAĞIŞLAR: DÖŞEMEALTI MAÇI FİNAL OLABİLİR
Sezon başından bu yana ortaya koydukları vizyon ve kurumsal kimlik ile Mia İnvest sponsorluğunda yürekli çocukları bir araya getirdiklerini belirten Bağışlar "4 takımın mücadele ettiği playoff yükselme grubunda 2 takımın Bölgesel Amatör Lig'e (BAL) yükselme şansı kalmış durumda. Bunlar, 10'ar puana sahip Mia İnvest Mahmutlarspor ve Döşemealtı Belediyespor. Çarşamba günü takımımız kazanırsa direkt olarak BAL'a çıkmaya hak kazanacak" dedi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER