Telegram silinen mesajları geri getirme 2023

Telegram silinen mesajları geri getirme 2023

Telegram son zamanlarda en çok kullanılan mesajlaşma platformlarından biri haline geldi. Kullanımı arttıkça pek çok kullanıcı yeni sorular sormakta. Telegram’da silinen mesajları geri getirmek mümkün mü? en çok merak edilenler arasında. Uygulamanın bu tarz bir kurtarma aracı şimdilik mevcut değil. Ancak Telegram silinen mesajları geri getirme ve Telegram silinen fotoğrafları geri getirmenin çeşitli yolları var.

Telegram Silinen Mesajları Geri Getirme Mümkün mü?

Popüler mesajlaşma platformu Telegram, her geçen gün kullanıcı sayısını arttırmakta. Telegram üzerinden mesaj, fotoğraf, video ve çeşitli dosyaları diğer kişilere paylaşmak mümkün. Bunun yanında bazen ise Telegram kullanırken mesajların veya fotoğrafların silinme durumu olmakta. Telegram sohbet silinmesi durumunda ne yapılmalı? Telegram'da silinen sohbet ve fotoğrafların geri getirilmesi için bir kaç adım mevcut. Ancak Telegramın kendisi böyle bir hizmet sunmamakta. Ayrıca bu, Telegram veri kurtarmanın imkansız olduğu anlamına gelmez. Bu yazımızda Telegramda silinen fotoğrafları ve mesajları kurtarmanın 3 olası yolunu topladık. Yazımızın devamında ayrıntılar mevcut.

Silinen Telegram Mesajlarını ve Fotoğraflarını Geri Getirmenin Yolları

Telegram Silinen Mesajları Geri Getirme

Silinen Telegram Fotoğraflarını Galeride Bulabilirsiniz

Telegramda’da kendi fotoğraflarınızı kurtarmak istiyorsanız ilk olarak Telegram Fotoğrafları isimli dosyaya gidin. Telegram üzerinden bir fotoğraf aldığınızda görseller bu dosyada kaydedilir ve hafızada korunur. Silinen Telegram fotoğraflarını kurtarmak bu kadar basittir. Klasör içerisinde resimler bulunacaktır.

Silinen Telegram Fotoğraflarını Önbellek Klasöründen Kurtarın

İkinci yol, silinen Telegram sohbetlerini, silinen konuşmalardaki tüm mesajları, resimleri, videoları ve diğer dosyaları depolayan önbellek klasöründen kurtarmaktır. Bunu yapmak için, telefonunuzdaki harici SD kartından şu adreslere gidin: Android klasörü> veri klasörü> org.telegram klasörü> önbellek klasörü. Burada silinen Telegram verilerini bulacaksınız.

Telegramda Silinen Mesajları Program ile Geri Getirmek

Bu yöntem ile Android cihazlarınızdaki metin mesajları, kişiler, belgeler, resimler, video dosyaları vb. gibi diğer türlerdeki silinmiş dosyaları kurtarabilirsiniz. EaseUS Android veri kurtarma programı bu işlemi yapan programlar arasında er alıyor.

Güncelleme Tarihi: 23 Mayıs 2023, 18:21
YORUM EKLE
YORUMLAR
Ehedova fatime
Ehedova fatime - 12 ay Önce

Telgramda silinen mesajları geri getirme

Abdullah sarikilic@ gmail.com
Abdullah sarikilic@ gmail.com - 10 ay Önce

Telegrama kayıt etme bölümüne bazı yazılar ve resimleri kayıt ediyordum iki gün önce bir resmi sileceğim derken tümden hepsini silmisim bunu nasıl geri alabilme imkanım varmı.
cok tşk ederim.

Ehedova fatime
Ehedova fatime - 12 ay Önce

Silinen mesajları geri getirme

Sehercoban
Sehercoban - 4 ay Önce

Silinen mesajları geri getirmek

Abdulla Abdullayev
Abdulla Abdullayev - 6 ay Önce

Mesajlar geri ver

Mehmet sarıhan
Mehmet sarıhan - 5 ay Önce

Guruba ve masajlarım çıkmıyor

1
1 - 2 ay Önce

1

1
1 - 2 ay Önce

1


SIRADAKİ HABER