Özçelik "Alanya’nın ilacı bizde"

CHP Alanya Belediye Başkan Adayı Osman Tarık Özçelik, Başkent Üniversitesi Alanya Uygulama Araştırma Hastanesi’ni ziyaret etti. Alanya’nın çok yorulduğunu ve ilacının kendilerinde olduğunu kaydeden Özçelik, hayata geçirecekleri kapsamlı projelerle şehrin kanayan yaralarına merhem olacaklarının sözünü verdi.

Özçelik "Alanya’nın ilacı bizde"

Alanya’da hizmet veren sağlık kurumlarına yönelik ziyaretlerine devam eden CHP Alanya Belediye Başkan Adayı Osman Tarık Özçelik'in sektördeki bir sonraki durağı Başkent Üniversitesi Hastanesi oldu. Özçelik ve beraberindeki heyeti, Hastane Başhekimi Prof. Dr. Ahmet Tunçkıran ve Hastane Müdürü Hikmet Pehlivanlı Haberal karşıladı. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başhekim Tunçkıran, kent için en iyisini istediklerini belirterek, "Alanya’nın kalitesinin arttırılması gerekiyor. Bu coğrafyayı ve şehrin sahip olduğu imkanları çok iyi değerlendirmek lazım. Esaslı bir turizm ve sağlık politikası yürütülmeli" diye konuştu.
ALANYA ÇOK YORULDU 
Saha çalışmalarını yoğun bir tempoyla sürdürdüklerini kaydeden Özçelik, Alanya’nın hatırı sayılır oranda sıkıntılarının olduğuna dikkat çekti. Sağlık sektörü ve sağlık emekçilerinin sorunlarını çok iyi bildiğini söyleyen Özçelik, "Bu yerel seçim çok büyük önem taşıyor. Alanya çok yoruldu. Dinlendirmek, nefes aldırmak lazım. Projelerimizle şehrimizde bir çok şey değişecek ve kanayan yaralarına merhem olacağız. Alanya’nın kalitesini artırarak en üst seviyeye çıkaracağız" dedi. Ziyaret sonunda Başhekim Tunçkıran, Cumhuriyet'in 101'inci yıldönümü dolayısıyla hazırladıkları 'Cumhuriyet'in 101'inci Yılında 101 Atatürk Fotoğrafı' adlı kitabı Başkan Adayı Özçelik’e hediye etti.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER