Alanyaspor evinde kazandı: 3-1

Süper Lig'in 16. haftasında oynanan hafta içi mesaisinde Yukatel Kayserispor'u ağırlayan Corendon Alanyaspor, Ahmed Hassan (p), Yusuf Özdemir ve Efecan Karaca'nın (p) golleriyle rakibini 3-1 mağlup ederek 3 maç aradan sonra galip geldi. Konuk ekibin tek golü ise 59'da Ali Karimi'den geldi

Alanyaspor evinde kazandı: 3-1

Alanyaspor, Spor Toto Süper Lig'in 16. haftasında Yukatel Kayserispor'u ağırladı. Ligin ikinci yarısına Konyaspor beraberliği ile başlayan turuncu yeşilli ekip, Kayserispor maçında hata yapmadı ve sahadan 3-1'lik zaferle ayrıldı. Maçta dakikalar 21'i gösterdiğinde Ahmed Hassan'ın şık golü ile 1-0 öne geçen Alanyaspor, 36'da Runarsson'un uzun pasında savunma arkasına sarkan genç oyuncusu Yusuf Özdemir ile 2-0'ı yakaladı. İlk yarıda soyunma odasına 2-0'ın avantajı ile giren Alanyaspor'da İtalyan teknik adam Farioli, 56. dakikada Cavaleiro, Lusamba ve Yusuf Özdemir'i oyundan alıp, yerlerine Oğuz Aydın, Efkan Bekiroğlu ve Pereira'yı sahaya sürdü. Konuk ekipte sonradan oyuna giren Ali Karimi 59. dakikada farkı 1'e indirerek takımına umut aşıladı ve skor 2-1'e geldi.

EDUARDO KAÇIRDI AMA EFECAN AFFETMEDİ


Corendon Alanyaspor, Kayserispor'u umutlandıran golün ardından etkisini arttırdı. 68'de Candeias'ın ortasında penaltı toktası üzerinde topa yönelen Efecan Karaca, Gökhan'ın müdahalesi ile yerde kalınca hakem Tugay Kaan Numanoğlu penaltı noktasını gösterdi. Oyuna sonradan giren Eduardo'nun atışını kaleci Bilal kurtardı ancak VAR hakemi Özgür Yankaya, kaleci Bilal'in atıştan önce öne çıktığını tespit edip hakem Numanoğlu'nu uyardı. Tekrarlanan penaltı atışını kullanan Efecan Karaca, topu fileleri buluşturarak skoru 3-1'e getirdi ve maçın da skorunu tayin etti. Corendon Alanyaspor bu galibiyetle 3 maç aradan sonra galip gelerek puanını 21'e yükseltti. Konuk ekip Yukatel Kayserispor ise 23 puanda kaldı. 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER