Erdem: ‘Tercih sizin, Alanya hepimizin’

ALTSO Başkan adayı Eray Erdem, seçim öncesi üyelere seslenerek, “Yeniliğin, çalışkanlığın ve hizmetin rengi olan mavi renkte Alanya ticaretine destek ve yön vermek adına sizleri de yanımızda görmekten büyük mutluluk duyacağız” dedi

Erdem: ‘Tercih sizin, Alanya hepimizin’

Alanya Ticaret ve Sanayi Odası (ALTSO) seçimlerine bir gün kala başkan adayı Eray Erdem adaletli bir sonuca varılması adına demokratik haklarımızdan olan oy kullanmaya ve verilen oya sahip çıkmaya davet etti. Erdem Alanya kamuoyuna da destek ve hoşgörülerinden ötürü teşekkür eden bir mesaj yayınladı.
‘TEŞEKKÜRÜ BORÇ BİLİRİM’
Erdem yayınladığı mesajda hem Alanya halkına hem de iş insanlarına seslenerek, “ "Değerli iş insanlarımız mensubu olmaktan büyük onur duyduğum Alanya Ticaret ve Sanayi Odası seçimlerinde ben ve ekip arkadaşlarım mavi liste ile karşınızda olacağız. Demokratik toplumların olmazsa olmazı seçimlerde bizlerde demokratik haklarımız olan oylarımızı kullanmak ve kullandığımız oylara sahip çıkmakla mükellefiz. Yeniliğin, çalışkanlığın ve hizmetin rengi olan mavi renkte Alanya ticaretine destek ve yön vermek adına sizleri de yanımızda görmekten büyük mutluluk duyacağız. Bu süreçte başta seçim ofisi civarındaki iş insanlarımız olmak üzere tüm Alanya kamuoyuna bizlere göstermiş oldukları büyük hoşgörü ve sabırdan dolayı teşekkürü borç bilirim. Bu duygularla hepinize ayrı ayrı sevgi saygı ve selamlarımı iletiyorum. Ben ve ekip arkadaşlarım diyoruz ki tercih sizin Alanya hepimizin." Dedi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER